Kampovi

Naša škola,u sklopu plana i programa rada, dva puta godisnje, organizuje edukativna putovanja za nasu decu. Deca u toku zimskog i letnjeg skolskog raspusta odlaze u jedan od kampova u Spaniji,Italiji ili Grckoj gde uz treninge i utakmice usavrsavaju svoja fudbalska znanja.
Zelja nam je da se deca,u toku boravka u kampovima,upoznaju sa kuturom i zivotom u drugim zemljama evrope,obogacuju poznavanja stranih jezika,kao i sklapanje prijateljstava i razmena iskustava sa decom iz drugih klubova.

Takodje deci omogucavamo da posete neki od trening kampova velikih evropskih klubova (Barselona,Inter,Paok,Olimpik Marselj) i prisustvuju na nekoj od utakmica koje ovi klubovi igraju u okviru njihovih nacionalnih prvenstava.


Aktivnosti

Naša škola je uzela učešće u više takmičenja koje organizuje Fudbalski Savez Srbije, Fudbalski Savez Grada Novog Sada, Dečija Fudbalska Asocijacija i prijatelji kluba. Takođe učestvujemo na nekom od prestižnih međunarodnih turnira koji se igraju u Italiji, Španiji, Grčkoj, Francuskoj itd. Takmiče se generacije devojčica i dečaka rođenih između 2006 i 2013 godine.

Liga grada Novog Sada
Hattrick liga